Qui som

El taller de ceràmica Marc Marcet, situat a Ferreries (Menorca) oferta cursos de ceràmica per adults, anuals, intensius i monogràfics, tastets, tallers de ceràmica per Fires i altres esdeveniments i venta de producte i producció personalitzada.

Ens encanta el que fem i ho fem amb passió.

Marc Marcet Condal

Ceramista.

Ceramista, mestre, secretari, dissenyador… i tots aquells papers que acostumen a fer aquells que s’ocupen d’un taller.

Graduat en Terrisseria i seguidament, en el grau superior de Ceràmica Artística l’any 2005, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, de la mà del ceramista Pep Madrenas, el químic ceramista Carles Bataller i la ceramista i historiadora Carme Collell, tres grans professionals en el camp.

Durant aquests anys, he tingut la sort de compartir, treballar i viure l’experiència de l’ofici amb els meus tiets, dues fantàstiques persones i grans ceramistes, el Jordi Marcet i la Rosa Vila-Abadal, en el seu taller Quart Creixent de Vic.

No deixo mai de formar-me, tot fent cursos intensius en altres tallers. Això m’ajuda a ampliar coneixements.

Finalment, prenc la iniciativa de tirar endavant un somni, una il·lusió, un projecte de vida que feia anys que em rondava pel cap, la possibilitat de tirar endavant un taller-escola de ceràmica, a la meva manera. Creatiu, engrescador, formatiu i sempre des d’una vessant professional i de disseny, per poder oferir un producte de qualitat.

Correu electrònic: marcmarcet83@gmail.com